NL
FR

Welkom bij Mobivet, webtoepassing voor dierenartsen nieuw: Drive me!

Mobivet is de meest gesofisticeerde webtoepassing voor dierenartsen, thans beschikbaar in Vlaanderen.  Mobivet is een webtoepassing: u dient niets te installeren, u voert uw administratie via internet.  

 

 

 

 

Stroomonderbrekingen? Tijdelijk geen internet? Mobivet is de enige webtoepassing voor dierenartsen waarmee u ook kunt werken als u niet verbonden bent met het internet!! Mobivet gebruikers kunnen gebruik maken van een gratis app: Mobivet Mobile for Android (MMA)

 

Deze app werd speciaal ontwikkeld voor handige bediening op schermen van verschillende grootte: van gsm's tot tablet computers. Speciaal ontwikkeld voor handige bediening met uw vingers. De app bevat een ingebouwde Agenda waarmee u uw afspraken kan raadplegen en ingeven op uw smartphone of tablet ook wanneer u niet op de praktijk bent. De nieuwe "drive me!" functie begeleidt u direct naar uw klant met de GPS van uw smartphone of tablet!

 

Geen stroom of internet in de praktijk? werk gewoon verder in de offline modus in de Mobivet app!! Al uw gegevens blijven beschikbaar en u kunt verder gegevens inbrengen en afrekenen met uw klanten.

 

Uw softwarepakket in uw broekzak! Laat uw T&V documenten automatisch mailen naar uw klanten vanuit de mobiele app.

  

Laatste nieuws

04/09/2018 ANTI BIOTICA RUNDVEE

Mobivet biedt reeds geruime tijd een koppeling aan met AB Register voor het doorsturen van uw anti-biotica gebruik bij varkens en pluimvee. In de loop van de maand september zal deze mogelijkheid uitgebreid worden naar Rundvee dierenartsen.

22/05/2018 GDPR - PRIVACY WETGEVING

verschillende aanpassingen werden geďntroduceerd in Mobivet in het kader van de privacywetgeving die op 25 mei 2018 in werking treedt. Mobivet gebruikers krijgen ondersteuning bij de implementatie van de GDPR.

02/05/2018 MY MOBIVET - PERSOONLIJKE RUIMTE VOOR DE BAASJES

My Mobivet, de persoonlijke ruimte voor uw klanten werd uitgebreid met aanpassingen in het kader van de aankomende nieuwe privacy wetgeving.

19/02/2018 OMSCHAKELING NAAR HTTPS

Voortaan verloopt alle communicatie in Mobivet via HTTPS

06/01/2018 SYNLAB

Voortaan kunt u uw lab onderzoeken bij Synlab electronisch aanvragen

11/11/2017 E-LEVERNOTA'S ALCYON BELUX

Mobivet biedt voortaan integratie met het automatische inleesssyteem van electronische levernota's van Alcyon Belux.

03/07/2017 ABREGISTER / SANITEL MED

NIEUW: geef uw AB registraties met een muisklik door naar Belplume, Belpork en Sanitel Med.

03/02/2017 AUTOMATISCH VERSTUREN TVD (EMAIL)

U kunt uw TV documenten automatisch via e-mail naar uw klanten laten versturen vanuit uw mobiele app (MMA)

30/09/2016 NIEUWE WETGEVING DIERENARTSEN

NIEUW: automatische nummering van uw TV documenten, automatisch versturen van TV's via e-mail (als PDF bijlage), instelbaar welke gegevens u op uw TV documenten al dan niet wilt laten verschijnen, en nog veel meer.... Dit zowel in de vaste versie van Mobivet als in de mobiele versie (MMA).

06/11/2015 VETERINEXPO 2015

Bezoek onze stand op Veterinexpo van 20 tem 22 november 2015.

30/10/2015 PROMOTIE NOVEMBER 2015

Mis onze november promotie niet!! meer info via het menu "prijzen" links.

22/04/2015 LABO BRUYLAND

Labaanvragen voor labo Bruyland kunnen vanaf nu online aangevraagd worden vanuit Mobivet.

04/04/2015 nieuwe MMA UPDATE

Op zaterdag 4 april 2015 werd een nieuwe MMA update gepubliceerd. O.a. de mogelijkheid om voor elke visite automatisch een ingevuld TV document door te mailen naar uw klanten.

20/02/2015 WAAROM MOBIVET MOBILE OP ANDROID WERKT (en NIET op I-PHONE)

02/02/2015 NIEUWE MMA VERSIE OP KOMST

Tegen het einde van de maand februari 2015 staat een nieuwe release van MMA gepland. MMA gebruikers worden zoals gewoonlijk op de hoogte gebracht via SMS.

23/10/2014 MOBIVET INFODAG: 29 november 2014

Wenst u een eerste kennismaking met Mobivet? Of bent u reeds Mobivet gebruiker en hebt u bepaalde vragen of wilt u bepaalde zaken eens uitgelegd zien, kom dan zeker naar de Mobivet infodag op zaterdag 29/11/2014. We maken er een nuttige en aangename dag van bij een hapje en een drankje. Deelname gratis. Inschrijven noodzakelijk (mail aan info@mobivet.be). Tot dan!

04/09/2014 MMA - GOOGLE MAPS

Binnenkort wordt een nieuwe update van de Mobivet mobiele app (MMA) gepubliceerd die ondersteuning zal bieden voor Google maps op uw smartphone of tablet. Deze nieuwe "drive me!" functie maakt het mogelijk met een eenvoudige klik de GPS op uw toestel te activeren en u te gidsen naar het adres van uw klant.

31/08/2014 ANTIBIOTICA TAX

Binnenkort wordt een nieuw Mobivet update gepubliceerd die op de aangerekende antiobiotica tax btw zal heffen volgens het btw% dat aangerekend werd aan de klant. Werd het antibioticum verschaft aan 6% dan zal 6% btw aangerekend worden op uw facturen. Werd een antibioticum toegediend aan bv. 21% btw, dan zal 21% btw op de tax aangerekend worden. Deze aanpassing gebeurde obv een rondschrijven van de farmaceutische industrie.

23/05/2014 ANTIBIOTICA TAX

Vanaf 1 juni wordt een antibiotica-tax ingevoerd. Binnenkort wordt een Mobivet update gepubliceerd die het bedrag van de antibiotica tax automatisch zal aanrekenen op uw facturen die visites bevatten die ingebracht werden vanaf 01/06/2014. Wij volgen de evoluties van maatschappij en wetgeving op de voet en implementeren deze zoals gewoonlijk snel in Mobivet. Eerder dit jaar werden ook belangrijke aanpassingen uitgevoerd ivm het doorsturen van AB registraties naar Belpork.


22/05/2014 Google onttroont Apple als waardevolste merk

Samenvatting:De merkwaarde van Apple is met 20 procent teruggelopen, volgens een onderzoek van Millward Brown. Die van Google stijgt juist met 40 procent.

Het was even slikken in Cupertino, de plaats waar het hoofdkantoor van Apple staat. Sinds kort is namelijk Google het waardevolste merk ter wereld en stoot daarmee Apple van de troon. Onderzoeksbureau Millward Brown heeft bepaald dat dit vanaf nu zo is.

Wanneer je kijkt naar de onderzoeksresultaten is het bewijs erg pijnlijk. De waarde van het merk Apple is met twintig procent afgenomen tot een magere 148 miljard dollar. Intussen doet Google goede zaken en stijgt de waarde van het merk met veertig procent tot 159 miljard dollar.
(bron: ZDNet 21 mei 2014)


14/05/2014 SAMSUNG KAMPIOEN

34 procent van de smartphones die afgelopen kwartaal over de toonbank gingen zijn uitgerust met schermen van vijf inch of groter. De uit de kluiten gewassen telefoons zijn het populairst in China, waar dat percentage oploopt tot 39 procent, en vooral Zuidoost-Azië met een percentage van 43 procent.


In totaal kocht de mensheid in het eerste kwartaal van dit jaar 279,4 miljoen smartphones, goed voor een groei van net geen dertig procent tegenover dezelfde periode van vorig jaar. 81 procent van al die toestellen draait Android, iOS neemt 16 procent voor zijn rekening, en Windows Phone heeft met drie procent een vrij pittige inhaalmanoeuvre voor de boeg.

Samsung is kampioen
Samsung is de absolute kampioen wat verkoopcijfers betreft. 31 procent van alle verkochte toestellen de laatste maanden draagt het Koreaanse logo. De halfverorberde appel prijkt op slechts zestien procent van de verkochte smartphones. (bron: ZDNet 13/05/2014)

16/03/2014 MMA UPDATE

Nieuwe MMA update: deze bevat belangrijke aanpassingen, o.m. de mogelijkheid om klantgegevens en patientgegevens in de offline modus aan te passen.

31/01/2014 Belpork (Certus)

Mobivet biedt de mogelijkheid om uw antibioticagebruik met een simpele muisklik door te sturen naar Belpork (Certus). Hierbij maakt Mobivet gebruik van de Belpork webservices die de informatie online doorgeven.

02/12/2013 Wij verwelkomen nieuwe Mobivet gebruikers

Recent mochten wij onder meer volgende dierenartsen verwelkomen als nieuwe Mobivet gebruikers:
dr. Phyllis Duthoo ('s Gravenwezel), Dap Assist (dr. Stef Michels, dr. Helga Callens, dr. Ellen Meex - As), dr. Nick Demaere (Zomergem), DAP Het Erf (dr. Marc Deroo, dr. Chris Vander Meulen - Zwevezele), DAP De Kwade Heyde (dr. Stefan Verbeeck - Putte), dr. Jan Mertens (Wuustwezel), dr. Karin Boel (Elversele), dr. Koen Vande Velde (Bassevelde), DAP Molenkauterke (Zwalm), dr. Frans Van Sieleghem (Oudenburg), dr. Willem Lebon (Wetteren), dr. Marianne De Ruyck (Vossem), dr. Wouter Kumpen (Linter), dr. Alexander De Witte (Zottegem), dr. Karolien De Kimpe (Oudegem), Dap De Berwyn (Voeren), Dap de Blauwe Ark (Oud-Turnhout), dr. Koen Wijndaele (Nieuwerkerken), dr. Stijn Vinckier (Heverlee), dr. Frederik Galle (Oostende), DAP Nutrivet (Pittem), dr. Leen De Busser (Borsbeek), dr. Steven Verberckmoes (Lokeren), dr. Bart Brouns (Peer), dr. Jan Vanmeer (Tienen), dr. Eric De Clercq (Zelzate), dr. Steven d'Hondt (Overpelt), Gert Langendries (Diksmuide), dr. Tim De Winne (Borsbeke), Dap BOSKEMA (Aalst),...

Wij danken hen voor het vertrouwen en wensen hen een positieve samenwerking!

20/11/2013 antibiotica melding CERTUS

Mobivet zal wellicht nog tegen eind 2013 een functie voorzien die het mogelijk maakt uw antibioticagebruik bij Certus automatisch te melden. Wij zullen aanwezig zijn op de vergadering die doorgaat op de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke op 28-nov.

18/10/2013 EXPOVET 2013

Bezoek onze stand op Expovet te Gent op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2013.

16/10/2013 MMA UPDATE 2.53

Vrijdagavond? Moe? Breng uw consultaties in uw luie zetel verder in op uw smartphone of tablet. MMA is de gratis mobiele app van Mobivet. Nieuwe update van 16 oktober 2013

12/04/2013 NIEUWE MMA UPDATE

Nieuwe MMA (Mobivet Mobile) update gepubliceerd (= gratis app). Deze app biedt o.m. de mogelijkheid om klanten op te bellen vanuit de app. Geef korting aan klanten, pas wachttijden en doseringen per visite aan, registreer terugnames, geef vrije tekst in voor facturatie en nog veel meer....

02/03/2013 INLEZEN LEVERNOTA'S AUV (NL)

In samenwerking met AUV werd de afgelopen weken een systeem opgezet dat het mogelijk maakt om hun electronische levernota's automatisch te laten inlezen in uw voorraad in Mobivet

22/01/2013 LABUITSLAGEN MEDILAB (GENT)

Sinds januari 2013 kunnen Mobivet gebruikers automatisch labuitslagen van Medilab ontvangen op hun patientenkaart in Mobivet.

05/11/2012 EXPOVET 2012

De nieuwe smartphone applicatie 'Mobivet Mobile' (gratis voor alle Mobivet gebruikers) werd zeer positief onthaald op de vakbeurs voor dierenartsen. Tientallen dierenartsen woonden de demonstraties op onze beursstand bij. Wij danken iedereen voor zijn bezoek aan onze stand!

15/10/2012 MOBIVET PROMOTIE tem 31/12/2012

SPECIALE ACTIE tem 31/12/2012: bij elke nieuwe Mobivet aansluiting een Android smartphone t.w.v. € 149 gratis (incl. 21% btw) !!

20/08/2012 Android App voor GHD en KHD gratis beschikbaar

De app wordt gratis aangeboden bij een abonnement op Mobivet. De app kan geďnstalleerd worden op gsm's en tablets die het besturingssysteem Android draaien (van Google). Android is beter en stabieler dan Apple software... Overtuig uzelf en laat de gratis app voor u activeren.

05/05/2012 Ondersteuning voor HP Officejet 100 mobiele printer

In de nieuwste versie van onze Android app biedt Mobivet ondersteuning voor het afdrukken op de HP Officejet 100 mobiele printer

12/03/2012 ondersteuning voor DYMO labelwriters

het is zover! Mobivet biedt ondersteuning voor Dymo labelwriters. Voortaan kan u gebruik maken van deze betaalbare printers om labels af te drukken vanuit Mobivet

16/02/2012 Android populairste besturingssysteem smartphones

Bijna een op de drie mobiele telefoons die het afgelopen jaar verkocht werden, is een smartphone. De smartphone verkoop steeg vorig jaar (2011) met 58% tot 472 miljoen toestellen op een totaal van 1,8 miljard mobiele telefoons, zo bericht marktonderzoekerGartner... Het meest gebruikte besturingssysteem blijft Android van Google: het marktaandeel bedroeg eind vorig jaar voor het tweede kwartaal op rij ongeveer 50%. Apples iOS blijft met 23,8% op de tweede plaats. (bron: Metro: 16/02/2012)

23/12/2011 Mobivet Mobile (Android) beschikbaar jan. 2012

Begin januari gaat Hyperlink met een eerste praktijk van start met zijn Android toepassing. Mobivet Mobile voor Android (MMA) is een toepassing specifiek ontwikkeld voor gebruik op Android smartphones. Android is het sterk groeiende besturingssysteem van Google.

15/03/2011 een webtoepassing is NIETS voor u ?...

Misschien is Recipet of Recifarm wel iets voor u...

04/04/2010 inleesmodule labo Bruyland

inleesmodule labo Bruyland beschikbaar voor Mobivet gebruikers

08/05/2009 inleesmodule Netorder online

inleesmodule voor netorder online beschikbaar voor Mobivet gebruikers

01/05/2008 Mobivet, webtoepassing voor dierenartsen

Mobivet komt tegemoet aan de noden van de dierenarts die zichzelf of zijn medewerkers de mogelijkheid wil bieden om te werken op de plaatsen en tijdstippen van zijn eigen keuze. De vrijheid om te werken waar je wilt, gecombineerd met de verschillende toegangsniveau's vormt de basis voor een flexibel systeem.


      Mobivet powered